123ring.nl
meerdere kettingen dragen
Sieraden

Meerdere kettingen dragen doe je zo:

De laatste tijd is het steeds populairder: meerdere kettingen dragen. Meerdere sieraden tegelijkertijd dragen is iets wat helemaal niet vreemd is. Zo worden er al jaren oorbellen bij een ketting, armband of broche gematcht. Maar het is tegenwoordig ook de trend om verschillende kettingen tegelijk te dragen. Hoe je dat precies doet? Je wil immers niet dat het te druk of te zwaar zal worden.. We vertellen je er hier meer over:

 

Niet één maar meerdere kettingen dragen

Tegenwoordig is het de trend om meerdere kettingen tegelijkertijd te dragen. Beter gezegd: het is helemaal hot! Kettingen worden in verschillende lagen en verschillende lengtes gedragen. Leuk wanneer je eigenlijk niet kunt kiezen wel ketting je nu precies dragen wil! Je kan ze dan prima allemaal om doen. Je kunt hierdoor eindeloos blijven combineren, helemaal wanneer je een sieraden verzamelaar bent 😉 !

De perfecte combinatie creëren

Natuurlijk zijn er wel een aantal mogelijkheden en tips die het dragen van meerdere kettingen tot de perfecte combinatie maken. Wil jij ook graag meerdere kettingen tegelijkertijd dragen? Succes gegarandeerd met onderstaande stappen:

  • kies voor een lange ketting met een mooie hanger
  • vervolg dan met een ketting die een stukje korter is met een ander hangertje
  • tot slot ga je voor een korte ketting die geen hanger of hangertjes bevat om het toch wat rustig te houden

Bij het dragen van meerdere items is het wel belangrijk dat je goed let op welke outfit je draagt en welke kleur de sieraden hebben. Je wilt natuurlijk dat de kleur van de sieraden ook goed bij je huid matcht.

Meerdere kettingen kopen

Kettingen koop je tegenwoordig gemakkelijk online. Wat daar zo fijn aan is? In de verschillende webshops geven ze vaak aan wat goed bij elkaar matcht en worden er opties gegeven. Vaak zijn er brede collecties aan verschillende kettingen verkrijgbaar die allemaal goed met elkaar gemixt en gematcht kunnen worden!

 

Related posts

De meest bijzondere piercings vind je op deze plekken van het lichaam

Madelon

Waarom sieraden verzamelen een goed idee is!

Madelon