123ring.nl
piercings
Sieraden

De meest bijzondere piercings vind je op deze plekken van het lichaam

Het nemen van piercings of tatoeages beslis je vaak niet binnen een dag. Je gaat iets aan je lichaam laten doen dat bijvoorbeeld bij een piercing een blijvend litteken zal achterlaten.

Toch is het een erg bekend ding om te doen. Veel mensen hebben sieraden zoals oorbellen, wat in feite ook een piercing is. Maar toch kun je er maar even goed over nadenken. In dit artikel lees je de meest bizarre plekken waar mensen een piercing hebben.

In het gezicht

En piercing nemen is dus blijvend, ook nadat dit gaatje is dicht gegroeid zul je blijven zien dat hier een gaatje heeft gezeten. Het gezicht is vaak een plek waar mensen niet iets blijvends zullen laten doen wat betreft piercings of tatoeages. Toch zijn er mensen die het wel mooi vinden. Een erg bijzondere plek is bijvoorbeeld de kuiltje in de wangen. Niet iedereen heeft ze maar door het nemen van een piercing in jouw kuiltjes zul je dit toch synthetisch krijgen. Deze piercing heet dan ook een dimple piercing.

Nog een bijzondere plek voor een piercing in het gezicht is door het velletje op je neus, net onder de wenkbrauwen. Dit heet een bridge piercing is erg aanwezig in het gezicht.

Piercings verder op het lichaam

Eigenlijk kun je geen plek bedenken waar je geen piercing kunt zetten. Een piercing is werkelijk een gaatje door de huid heen van de ene kant van de huid naar de andere kant. Op het lichaam zit enorm veel huid en vooral huidplooien waar je dus ook gemakkelijke een piercing kunt zetten.

Google maar eens piercings op het lichaam en je ziet de meest gekke dingen. Bijvoorbeeld een piercing door je handpalm of door tussen de borsten. Maar zelfs op je rug kun je piercings hebben. Wat je ook zou willen, het kan echt allemaal.

Bij een bijzondere plek horen vaak ook bijzondere piercings die door het gaatje gaan. Deze kun je wederom overal kopen, zowel bij de piercingshop zelf als in sieraden winkel of natuurlijk online.

Related posts

Waarom sieraden verzamelen een goed idee is!

Madelon

Meerdere kettingen dragen doe je zo:

Madelon